Meniu
Cosul tau

Blog

07 Apr Enzima care provoacă 7 din 10 cele mai întâlnite cauze de deces
gabi 0 2217
Afecţiunile cardiace, carcinomul, bolile pulmonare cronice, boala Alzheimer, pneumonia şi gripa sunt toate legate de această enzimă produsă de organismul nostru.  Această enzimă se numeşte enzima 5-lipoxigenază (întâlnită şi sub denumirea de „enzima 5-LOX”), care, atunci când este produsă de către o..
15 Aug Lupus eritematos sistemic de la A la Z
digiteria 0 2358
Ce este boala lupus? Lupus eritematos sistemic sau boala lupus este o afecțiune autoimună, care este cauzată de faptul că sistemul imunitar atacă țesuturile și organele sănătoase. Inflamația cauzată de lupus poate afecta mai multe părți ale corpului, inclusiv articulațiile și pielea, precum și organ..
09 Aug 6 lucruri fascinante despre sistemul imunitar
digiteria 0 1495
Sistemul imunitar este protectorul organismului, cel care te apără împotriva infecțiilor, a bolilor și a altor factori externi dăunători, care îți pun în pericol sănătatea și starea de bine. Mai întâi, acesta identifică bacteriile nocive, virușii, paraziții și microbi care se ascund în corp, apoi tr..
22 Jun Durerile de spate
devpro 0 2500
În prezent, durerile de spate sunt aproape la fel de frecvente ca guturaiul. Dacă în majoritatea cazurilor, durerea de spate este temporară, ce poți face atunci când durerile cervicale, toracice sau lombare nu trec și se încăpățânează să revină și să te deranjeze din nou și din nou? Durerile de spat..
19 Jun Analgezice naturale
devpro 0 5368
Te doare nu de ieri de azi, ci de zile în șir și nu trece orice ai face? Te-ai săturat de ibuprofen sau algocalmin și nu mai suporți să iei medicamente degeaba? Analgezicele sunt utile pentru câteva zile, însă pentru durerile persistente și recurente, pentru durerile cronice este nevoie de ceva care..
17 Jun Care este diferența dintre reumatism și artrită?
devpro 0 1860
Termenii "reumatism" și “artrită” sunt deseori utilizați pentru a descrie o varietate de simptome, cum ar fi durerea articulară și inflamația. Însă sunt reumatismul și artrita denumiri ale aceleiași afecțiuni? Există vreo diferență între reumatism și artrită? Află răspunsurile de care ai nevoie de l..
14 Jun Cum tratezi durerea cronică?
devpro 0 2485
Nimic nu este mai groaznic decât o durere sâcâitoare, care tot apare în momente nepotrivite și care nu trece decât temporar sau parțial. Deși durerea are un rol important în mecanismele de apărare ale organismului, atunci când aceasta devine cronică, ai nevoie de remedii sigure de utilizat pe termen..
10 Jun Ce este reumatismul?
devpro 0 2357
Cum există mii de informații contradictorii online despre ce este reumatismul, cum se tratează, dacă se poate trata sau dacă doar se poate ține sub control, ce dietă alimentară este benefică, despre relația dintre reumatism și alcool și multe altele, specialiștii Natura Studio au creat un mini-ghid ..
06 Jun Totul despre tămâie și mir
devpro 0 23949
Tămâia și mirul sau smirna sunt printre cele mai vechi suplimente naturale cunoscute și folosite de om de la început, datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate. Inclusiv în România, tămâia și smirna au fost integrate în cultura țării, fiind nelipsite din tradițiile și obiceiurile bisericești, ..
02 Jun Află totul despre analgezice
gabi 0 1986
Dacă cel puțin o dată în viață, durerea de spate, de mijloc, durerea de oase, migrenele sau durerile dentare ți-au stricat planurile, este momentul să afli cum poți combate mai rapid și mai eficient durerea, fără efecte nocive asupra sănătății! Mulți utilizează medicamente analgezice pentru a-și ame..
05 Apr Despre inflamație și bolile autoimune
devpro 0 3179
Inflamația face parte din mecanismul biologic de apărare al organismului și joacă un rol important în procesul de vindecare. În condiții normale, aceasta detectează și elimină pericolele ce ne amenință imunitatea. Totuși, ce se întâmplă când inflamația se cronicizează și apare o tulburare autoimună ..
20 Dec CORDYCEPS. 6 BENEFICII DOVEDITE ȘTIINȚIFIC
devpro 0 14139
Ciupercile Codyceps sunt colectate, uscate și utilizate în medicina tradițională chineză de secole, pentru a trata oboseala, boala, afecțiunile renale și pentru a îmbunătăți viața sexuală. Din cele peste 400 de specii de Cordyceps descoperite, două au devenit punctul central al cercetării în domeniu..
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies