Meniu
Cosul tau

Despre noi

Vă mulțumim pentru că ați ales naturastudio.ro!

Sănătatea este cel mai important lucru din viața noastră. Fără sănătate, nu putem fi fericiți cu adevărat și nu ne putem bucura pe deplin de viață. Cum putem lupta împotriva bolilor și mai ales, cum ne putem menține sănătoși fizic și emoțional pe parcursul vieții?

În ultimii ani, întreaga lume a început să se întoarcă spre natură pentru a găsi noi căi de vindecare. Medicina pe bază de plante are puterea de a preveni și trata bolile și de a crea sănătate la nivel holistic, deoarece reușește să reechilibreze corpul, mintea și sufletul, tratând organismul ca un întreg. 

Remediile pe bază de plante sunt profund înrădăcinate în istoria medicinii. Înca din 3000 î.Hr., scrierile vechi chineze și egiptene descriu utilizările plantelor medicinale. Medicii din antichitate au colectat metodic informații despre ierburi, semințe, ciuperci terapeutice și uleiuri și au dezvoltat produse distincte pentru a trata o varietate de afecțiuni.

Aproape 80% din lume utilizează astăzi diverse tratamente naturiste sub forma de ceaiuri din plante, tincturi, elixire, uleiuri esențiale și suplimente realizate din frunze, semințe, fructe de pădure, ciouperci, rădăcini, coajă sau flori - toate cu rezultate dovedite clinic. 

Există sute de plante medicinale care sunt vitale în tratarea bolilor. Plantele medicinale, pe care le putem găsi în sălbăticie sau chiar în curtea proprie, pot fi antiinflamatoare, anti-fungice, anti-tumorale, antiseptice și antibacteriene, expectorante sau antihistaminice.

Remediile naturale, pe bază din plante se pot adresa unei constelații de maladii cum ar fi alergiile, inflamațiile, astmul, diabetul, eczemele, sindromul premenstrual, artria reumatoidă, fibromialgia, migrenele, menopauza, oboseala cronică, sindromul colonului iritabil sau cancerul.

Terapeuții si medicii recomandă plantele medicinale ca adjuvanți în tratament sau ca modalități mai blânde și mai naturale de a aborda o mare varietate de afecțiuni medicale care pot fi în mare măsură prevenite. 

Misiunea noastră este de a vă fi aproape în călătoria către o viață mai sănătoasă și mai bună, oferindu-vă produse 100% naturale, sigure, accesibile, eficiente și cu rezultate dovedite pe termen lung 

Apreciem enorm încrederea tuturor celor care ne-au ales pentru că știu că suntem o resursă sigură pentru remedii naturiste cu rol de prevenție și vindecare, dar și o sursă de infomare pentru toți cei care își doresc să se bucure de o viață mai bună și mai îndelungată. Din gama noastră variată de suplimente de calitate oferim pachete avantajoase și promoții, pentru a îi ajuta pe clienții noștri să facă alegeri mai sănătoase, în fiecare zi. 

Valorile Natura Studio

Calitate excepțională 

Credem cu tărie că o viață sănătoasă începe și se întreține folosind hrană și produse de calitate. De aceea, am selecționat gamele de top ale remediilor naturiste, ce conțin produse sigure, realizate din cele mai bune ingrediente naturale disponibile, specializate pentru a răspunde nevoilor individuale de tratament. Rezultatele sunt garantate de studii și cercetări riguroase.

Produsele pe care le veți găsi pe rafturile magazinului online Natura Studio folosesc cele mai puternice ingrediente naturiale pentru a vă însănătoși corpul, din interior spre exterior. Monitorizăm cu atenție produsele noastre pentru a ne asigura că acestea conțin doar ingredientele pe care le doriți. Considerăm că dacă siguranța și eficiența unui supliment sau medicament nu a fost dovedită, atunci nu are ce căuta în corpul nostru.

Primește mai mult, pentru mai puțin 

Echipa noastră lucrează în fiecare zi pentru a vă oferi mai mult: prețuri mai mici, produse inovative, sfaturi care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți viața și sănătatea, informații utile. În plus, la comenzile de pe site-ul nostru beneficiați de 

  • - Livrare Rapidă & Gratuită la comenzile mai mari de 149 Lei
  • - Retur  & Banii Înapoi pentru produsele comandate, timp de 30 de zile
  • - Economisiți bani cu pachetele &produsele noastre aflate în Promoție 

Ne dezvoltăm Împreună 

Ne dorim să creștem pentru ca Natura Studio să devină nu doar un loc unde puteți găsi produse pentru sănătate, frumusețe și casă, dar și un loc pentru educație și inspirație pentru o viață mai sănătoasă. Stați cu ochii pe noi, atât pe articolele create de specialiștii noștri, cât și pe pagina noastră de Facebook și pe canalul nostru de Youtube. 

Comunicăm în permanență

Specialiștii noștri vă stau la dispozitie pentru a vă ajuta la fiecare pas. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email office@naturastudio.ro sau la numărul de telefon 031.005.1375. Ne-ar plăcea să vă auzim!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies