Un sistem osos sănătos, cu oase puternice este esențial pentru o viață sănătoasă! Oasele puternice sprijină organismul, protejează inima, plămânii și creierul de diverse prejudicii și susțin mușchii care permit mișcarea.

Oasele sunt și un depozit de minerale necesar unei vieți normale. Osteoporoza, dar și alte boli osoase pot determina un declin al sănătatii fizice și al calității vietii și pot duce inclusiv la inabilitatea unei persoane de merge, a sta sau de a se îmbrăca.

Unele afecțiuni ale articulațiilor sau ale sistemului osos pot declanșa chiar și decesul prematur. Oasele slabe pot contribui la fracturi dureroase si debilitante. Cele mai frecvente afecțiuni sunt cele care afectează încheietura mâinii, coloana vertebrală și șoldul.

Bolile osoase sunt costisitoare atât pentru societate, cât mai ales pentru bolnavi. Odată cu îmbătrânirea populației și creșterea accidentelor, problemele de sănătate legate de oase și articulații s-au amplificat.

Renarthro este conceput pentru a ameliora rapid durerea (care afectează oasele, mușchii și articulațiile), pentru a reduce inflamațiile și a păstra sănătatea articulațiilor.

Renarthro te pune pe picioare! Acum te poți mișca fără durere, fără limite, indiferent de vârstă.

Acțiune rapidă

Renarthro reduce rapid durerea și inflamația, îmbunătățind mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor. Tratamentul cu Renarthro are efecte în câteva zile, comparativ cu 30-60 de zile pentru a simți efectele glucozaminei. În afară de perioada îndelungată de consum a altor suplimente pentru a resimți efectul pentru sănătatea articulațiilor, consumul acestora poate avea efecte nocive asupra sănătății digestiei.

Formulă inovatoare

Renathro nu este doar o combinație de ingrediente naturale, ci un mix prin care fiecare ingredient își potențează eficacitea la putere maximă în combinație cu celelalte, pentru a simți rapid efectele benefice ale tratamentului și pentru a le susține pe o durată îndelungată.

Eficacitate dovedită științific

Tămâia conține acid boswelic, iar studiile științifice au arătat o acțiune rapidă și eficientă de reducere a durerii articulare, cât și o reducere a inflamațiilor. De asemenea, a fost confirmat faptul că extractul de smirnă conține ingrediente active care inhibă acțiunea enzimelor (colagenaze, hialuronidază) responsabile pentru degradarea și degenerarea cartilajului.

Remediu naturist brevetat

Deși Renarthro este rezultatul ultimelor cercetări în domeniu, medicina populară a folosit timp de secole puterea vindecătoare a rășinilor aromatice, tămâia și smirna, pentru a trata diverse boli inflamatorii cronice. Biblia, papirusurile egiptene, Vedele și Coranul menționează tămâia și smirna. Cei trei magi - Gaspar, Melchior și Balthazar au adus tămâie și smirnă pentru copilul Iisus.

Renarthro este un remediu naturist brevetat pentru sănătatea articulaților, care acționează împotriva durerilor reumatice și a inflamațiilor de la nivelul articulațiilor.

Redă Mobilitatea & Flexibilitatea articulațiilor

Renathro te ajută să îți redobândești mobilitatea, fără durere, fără limite. Renarthro este formulat pentru a trata afecțiuni dintre cele mai grave precum: osteoporoza, guta, gonartroza, lupus, reumatism.

Așadar, indiferent de vârstă, probleme de sănătate sau stilul de viață acum poți să combați efectele nocive ale îmbătrânirii articulațiilor. Niciodată nu este prea târziu pentru a scăpa de dureri, de a te putea mișca în voie, de a te bucura de viață!

Tratament sigur

Renarthro conține ingrediente hipoalergenice, în comparație cu produsele pe bază de glucozamină, pe bază de crustacee cu conținut ridicat de iod. Renartho nu are efecte secundare nocive asupra organismului.

Produs 100% prietenos cu mediul

Renarthro folosește doar ingredientele naturale, colectate fără a produce nici un rău plantelor sau animalelor, în comparație cu condroitina obținută din cartilajul de rechin, un animal vânat, care este din acest motiv pe cale de dispariție.

Cumpără orice produs Renarthro sau bucură-te de cele mai avantajoase pachete de tratament pentru sănătatea articulațiilor, mușchilor și ai sistemului osos! Dacă nu știi ce ți se potrivește sau ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi pe mail, la telefon sau folosind formularul de contact!