Meniu
Cosul tau

Suplimente memorie și sistem nervos

Chaga
Nou Livrare gratuita
De ce să alegi Chaga capsule? ✅Are un puternic efect antioxidant; ✅Are proprietăți analgezice și antiinflamatorii; ✅Combate stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi de la nivel celular; ✅Reglează nivelul glicemiei din sânge; ✅Întărește sistemul imunitar și combate inflama..
174.00 Lei Fără TVA:174.00 Lei
Cordyceps Sinesis
Nou Livrare gratuita
De ce să alegi Cordyceps Sinesis? ✅Stimulează funcțiile sistemului imunitar ✅Îmbunătățește performanțele atletice ✅Îmbunătățește funcția renală ✅Îmbunătățește funcția hepatică la persoanele care suferă de hepatita B ✅Are proprietăți anti-aging ✅Reduce oboseala musculară ✅Energizant&..
174.00 Lei Fără TVA:174.00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Nimeni nu este imun la presiunile vieții agitate de zi cu zi. Ce poți face atunci când simți că stresul te copleșește sau când stările de anxietate te fac să îți pierzi concentrarea? Natura Studio îți oferă soluția perfectă: suplimente 100% naturale, care îmbunătățesc funcțiile sistemului nervos, inclusiv memoria!

Cum influențează stresul sistemul nervos?

Ori de câte ori corpul uman experimentează stres, acesta eliberează adrenalină și cortizol, declanșând o reacție normală de apărare împotriva pericolului, indiferent care ar fi acesta – te pregătești pentru un examen important, mergi la un interviu pentru un job nou, ai termen limită pentru finalizarea unui proiect, etc.

În condiții de stres, o parte a creierului numită hipotalamus, declanșează reacția de tip ’’fight or flight’’, adică ’’luptă sau fugi’’. În astfel de momente, inima începe să bată din ce în ce mai repede, distribuind sângele preponderent către creier și mușchi.

În doze mici, acest răspuns la stres poate fi benefic, întrucât crește productivitatea, rezistența la stres și randamentul sub presiune. Cu toate acestea, stresul cronic sau pe termen lung poate deveni dăunător pentru  organism, în special pentru sistemul nervos. Oboseala, anxietatea, pierderile de memorie, lipsa concentrării și slăbirea sistemului imunitar sunt doar câteva dintre consecințele asociate cu niveluri de stres ridicate în mod repetat.

Așadar, stresul vieții de zi cu zi poate avea un impact semnificativ asupra minții și a corpului. Din fericire, Natura Studio îți vine în ajutor cu cele mai eficiente suplimente naturale pentru îmbunătățirea memoriei și a stării de spirit, fără efecte adverse sau risc de intoleranță la tratament.

Suplimentele pentru îmbunătățirea sănătății mentale sunt recomandate mai ales celor cu deficiențe de vitamina B12 și B9. Deficitul de B12, de exemplu, a fost asociat cu probleme ale funcției cognitive, inclusiv demență.

Chaga și Cordyceps Sinesis sunt două ciuperci bogate în vitamina B1, B2 și B12, precum și alți compuși antioxidanți cu multiple beneficii pentru memorie și sistemul nervos.

De exemplu, vitamina B12 ajută la descompunerea homocisteinei, o substanță ale cărei niveluri ridicate au fost asociate cu un risc mai mare de demență și boala Alzhiemer. Vitaminele B contribuie, de asemenea, la producerea energiei necesare dezvoltării de noi celule cerebrale.

Ciuperca Chaga se numără printre puținele plante cu proprietăți adaptogene. Ce înseamnă acest lucru? Literalmente, ajută corpul să se adapteze, să se recalibreze în funcție de mediul în care te afli. De exemplu, te poate ajuta să te liniștești într-o situație stresantă sau îți poate oferi un boost de energie când te simți obosit și neproductiv. Totodată, scade oboseala musculară și îmbunătățește randamentul fizic.

Adaptogenii din plante stimulează sistemul nervos într-un mod diferit față de cofeină, reglând funcțiile celulare astfel încât efectele stresului asupra corpului să fie minime.

Nu este de mirare de ce Chaga este supranumită Regele Ciupercilor. Proprietățile adaptogene ale ciupercii Chaga o fac un excelent supliment pentru combaterea efectelor dăunătoare ale anxietății, oboselii și depresiei asociate stresului. Iată de ce ciuperca Chaga este considerată a fi unul dintre cei mai puternici agenți de eliberare a stresului regăsiți în natură.

În condiții de stres, nivelul de glocoză din sânge crește, ducând la hiperglicemie, asociată frecvent cu diabetul zaharat. Chaga reglează nivelul glicemiei din sânge, reducând astfel rezistența la insulină și răspunsul autoimun al organsimului.

Cordyceps are și ea proprietăți energizante și este utilizată ca tonic natural, fiind în top 3 cele mai bune tonice din lume. Poate fi un ajutor de nădejde când ai nevoie de energie pentru a munci sau a învăța!

Beneficiile ciupercilor medicinale pentru memorie și sistemul nervos?

✅Reduc stresul și ameliorează efectele acestuia pe plan fizic, mental și emoțional.

✅Stimulează circulația sângelui la nivelul creierului.

✅Stabilizează concentrația de neurotransmițători.

✅Reduc procesele inflamatorii de la nivelul creierului.

✅Stimulează formarea de noi celule cerebrale.

✅Protejează sistemul nervos de efectele nocive ale radicalilor liberi.

✅Reduc anxietatea și stările depresive asociate stresului cronic.

✅Reduc riscul apariției bolilor neurologice.                        

✅Îmbunătățesc capacitatea de învățare, de concentrare și de memorare.

✅Oferă rezistență psihică în perioadele de studiu și activitate intelectuală intensă.

✅Facilitează oxigenarea corespunzătoare a creierului, susținând funcțiile sistemului nervos.

✅Stimulează funcția creierului de a învăța și memora.

✅Pot ameliora simptomele depresiei.

Fie că ai nevoie să te concentrezi mai bine înaintea unui examen, fie că te simți copleșit de activitățile de peste zi, suplimentele naturale te vor ajuta să îți îmbunătățești memoria și îți reglează funcțiile sistemului nervos.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies