Meniu
Cosul tau

Memorie & Sistem nervos

Remedii naturiste selecționate, care îmbunătățesc starea de spririt, puterea de concentrare, fără efecte secundare sau cu probleme de toleranță a tratamentului.

Tratamentele naturiste Natura Studio acționează prin creșterea circulației la nivelul creierului, modificarea concentrației de neurotransmițători, reducerea inflamației creierului, stimularea formării de noi celule și protejarea creierului împotriva  deteriorării produse de radicalii liberi.

Chaga
Nou Livrare gratuita
De ce să alegi Chaga capsule? ✅Are un puternic efect antioxidant; ✅Are proprietăți analgezice și antiinflamatorii; ✅Combate stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi de la nivel celular; ✅Reglează nivelul glicemiei din sânge; ✅Întărește sistemul imunitar și combate inflama..
147.00 Lei Fără TVA:147.00 Lei
Cordyceps Sinesis
Nou Livrare gratuita
De ce să alegi Cordyceps Sinesis? ✅Stimulează funcțiile sistemului imunitar ✅Îmbunătățește performanțele atletice ✅Îmbunătățește funcția renală ✅Îmbunătățește funcția hepatică la persoanele care suferă de hepatita B ✅Are proprietăți anti-aging ✅Reduce oboseala musculară ✅Energizant&..
160.00 Lei Fără TVA:160.00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies