Magazinul nostru foloseste cookieuri pentru a oferi o experienta mai placuta vizitatorilor acestuia. Recomandam acceptarea tuturor cookieurilor pentru o experienta cat mai placuta.

cancel

Filtrare dupa

Blog navigation

Categorii de articole

Cele mai noi

Antioxidanti

Antioxidanții sunt substanțe chimice naturale din plante care neutralizează radicalii liberi (agenți care fac rău celulelor sănătoase) din organism. Antioxidanții sunt, de asemenea, menționați ca produse fitochimice sau alimente funcționale, deoarece au beneficii asupra sănătății mai mult decât faptul că furnizează energie.

Cercetările actuale susțin că consumul de alimente și suplimente naturale bogate  în antioxidanți, ca parte a unei alimentații echilibrate, întârzie sau chiar previne apariția multor boli legate de vârstă și stimulează sistemul imunitar al organismului.

Antioxidanti

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active

Grape seed

Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, continutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decat vitamina E si de 20 de ori decat vitamina C. Antioxidantii sunt substante care distrug radicalii liberi, compusi nocivi din organism, care deterioreaza ADN-ul si produc chiar distrugerea celulelor. De asemenea, radicalii liberi contribuie la fenomenul de "imbatranire" si faciliteaza dezvoltarea unor boli degenerative de tip malign sau afectiuni cardiovasculare. 

Pret 147,00 RON

Ganoderma Spori

Ganoderma este o ciuperca extrem de rara, cunoscuta de mii de ani in Extremul Orient, pentru eficienta sa in tratamentul unei game variate de afectiuni. Imbunatateste functia adaptogena a organismului sanatos, dar si bolnav, fiind utila in ameliorarea efectelor adverse ale chimio si radioterapiei; regenereaza celulele hepatice, normalizeaza glicemia sanguina si nivelul acidului uric sanguin, reface fibra miocardica afectata de insuficienta circulatorie coronariana si stimuleaza circulatia arteriala periferica, coronariana si cerebrala. 
Compozitie: Pudra de spori de Ganoderma lucindum 222,5mg; Ulei de soia 270mg

Pret 169,00 RON

Ceai Ganoderma

Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca cu efecte terapeutice, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau o adevarata regina a plantelor. Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea.

Pret 35,00 RON