Magazinul nostru foloseste cookieuri pentru a oferi o experienta mai placuta vizitatorilor acestuia. Recomandam acceptarea tuturor cookieurilor pentru o experienta cat mai placuta.

cancel

Filtrare dupa

Blog navigation

Categorii de articole

Cele mai noi

Imunitate

Produse naturale eficiente pentru creșterea imunității la adulți și copii. Sistemul imunitar este pus la încercare zi de zi: poluarea, toxinele, bolile infecțioase și stresul cronic acționând împotriva acestuia.

Indiferent dacă vrei să îți ajuți organismul să se protejeze de răceală și gripă sau  vrei să îți crești imunitatea pe termen lung, remediile naturale oferite de NATURA Studio te pot ajuta!

Imunitate

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

Shiitake

Shiitake este o ciuperca terapeutica, din arealul asiatic, care este cultivata pentru proprietatile sale deosebite, nutritive si terapeutice, motiv pentru care a ajuns sa fie apreciata in intreaga Asie dar si in Europa. In Asia de Est, ciuperca Shiitake a fost mult timp considerata o delicatesa, dar si o ciuperca terapeutica, fiind folosita ca tonic si stimulent pentru a creste vitalitatea, pentru a prevenii accidentele vasculare cerebrale, dar si pentru optimizarea circulatiei arteriale si venoase.

Pret 147,00 RON

Cordyceps

Cordyceps este un compus natural care actioneaza pe nivele multiple organice, sistemice si functionale, cu efecte benefice in ceea ce priveste normalizarea functiei hepatice si normalizarea influxului nervos.

Pret 119,00 RON

Enzim activ plant

ENZIM ACTIV PLANT – supliment alimentar Enzim Activ Plant este un complex natural pe baza de extracte vegetale si enzime digestive care contribuie la:
· normalizarea functiei digestive cu efecte benefice asupra secretiei sucurilor digestive si a absorbtiei nutrientilor
· sanatatea si buna functionare a sistemului imunitar

Pret 159,00 RON

Ceai Ganoderma

Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca cu efecte terapeutice, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau o adevarata regina a plantelor. Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea.

Pret 35,00 RON

Chaga Capsule

Chaga este o ciuperca cultivata in padurile din nordul Siberiei si Canadei, diferita fata de majoritatea ciupercilor terapeutice prin ciclul sau biologic, care cuprinde dezvoltarea sa pe scoarta copacilor de mesteacan, aflati la maturitate. 

Pret 147,00 RON

Maitake Capsule

Maitake (Grifola frondosa) este o ciuperca terapeutica cunoscuta cel mai bine pentru actiunea detoxifianta, deoarece contine polizaharidele 1.3 si 1.6 beta-glucan, care actioneaza in veriga celulara, tisulara si sistemica, avand ca efect normalizarea diviziunii celulare si a sistemului imunitar. 

Pret 147,00 RON

Colostrum - 60 capsule

Stoc epuizat!

Crește-ți imunitatea ta sau a copilului tău cu Colostrum, remediul natural cu cea mai mare concentrație de colostru bovin! Oferă-i copilului tău cea mai bună protecție!

Pret 139,00 RON

Colostrum - 30 capsule

Crește-ți imunitatea ta sau a copilului tău cu Colostrum, remediul natural cu cea mai mare concentrație de colostru bovin! Oferă-i copilului tău cea mai bună protecție!

Pret 89,00 RON

Pachetul Colostrum - 90 capsule- 1000 mg

Știai că suplimentarea cu Colostru este de 3 ori mai eficientă decât un vaccin antigripal? Sau că Academia Americană de Pediatrie recomandă imunizarea de 2 ori pe an pentru toți copiii cu vârsta de peste 6 luni? 

Pret 199,00 RON