Meniu
Cosul tau

Uleiul Renarthro pentru corp și față

Uleiul Renarthro pentru corp și față
Nou
Uleiul Renarthro pentru corp și față

Uleiul Renarthro este un produs complex, destinat îngrijirii pielii, fiind vorba de o combinație atent selecționată de uleiuri naturale, extract de tămâie și extract din smirnă.

Parfumul discret și aroma sa plăcută, textura ușoară și delicată cu pielea, dar mai presus de toate, proprietățile terapeutice extraordinare ale uleiului Renarthro sunt tot ceea ce ai nevoie pentru îngrijirea pielii cu probleme, predispusă la uscare, vergeturi, celulită, coșuri, acnee, treață și descuamare, dar și în scop terapeutic, pentru masajul zonelor dureroase provocate de artrită, reumatism, probleme osoase sau musculare.

Uleiul Renarthro este o combinație de uleiuri pure, presate la rece, fără silicon sau parafină, 100% natural și 100% vegan. Uleiul de corp sau de față nu face încă parte din rutina ta de îngrijire a pielii? Află că uleiul îți poate oferi ceva ce alte produse hidratante nu reușesc, și anume, acea strălucire perfectă, sănătoasă, care transformă inclusiv pielea uscată în mătase irizată!

  • Disponibilitate: In Stoc
  • Cod produs: renarthr-oil
99.00 Lei
Fără TVA: 99.00 Lei

De ce să alegi uleiul Renarthro?

✅Se poate folosi pe orice tip de piele,

Hidratează pielea în profunzime,

✅Recomandat în prevenția vergeturilor,

✅Efect anticelulitic,

✅Efect calmant anti-durere,

Atenuează prin masaj durerile articulare, durerile musculare și durerile reumatice,

✅ În cazul aplicării pe o zonă dureroasă are un efect de încălzire terapeutică  care ajută la atenuarea mai rapidă a durerii,

✅Se poate folosi în aromaterapie, datorită parfumului natural, deosebit de plăcut și relaxant,

✅Crește producția de colagen,

✅Se poate utiliza pentru toate tipurile de masaj,

✅Rețetă unică realizată prin combinarea celor mai bune uleiuri naturale nutritive, cu efect direct asupra sănătății și frumuseții pielii,

✅Ușor de aplicat, chiar și pe pielea cu pilozitate crescută,

✅Absorbție rapidă,

✅Produs 100% natural și 100% vegan,

✅Fără adaos de parafină și/sau silicon,

✅Oferă o senzație plăcută de relaxare.

Ce ingrediente conține uleiul de corp și față Renarthro?

ULEI DE ALUNE DE PĂDURE

Uleiul de alune de pădure este un ulei vegetal obținut prin presarea la rece a alunelor crude. Acest ulei are un miros fin caracteristic și o culoare galben-aurie, fiind folosit des în preparate culinare, precum și pentru îngrijirea părului și ca ulei esențial pentru aromaterapie și masaj.

Uleiul de alune este benefic și pentru îngrijirea pielii, fiind bogat în vitamine și acizi grași nesaturați Omega 6 și Omega 9, care hidratează și protejează pielea împotriva daunelor provocate de soare, sporind în același timp producția de colagen. Are o textură ușoară, foarte plăcută, se absoarbe rapid și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Iată câteva dintre beneficiile terapeutice ale uleiului de alune:

Ulei pentru piele sensibilă. Deși este un astringent, uleiul de alune este diferit de astringenții pe bază de alcool pe care îi găsești în raioanele pentru îngrijirea pielii. Astringenții pe bază de alcool sunt duri cu pielea și pot produce uscarea sau iritarea acesteia. Uleiul de alune este însă un astringent natural, fără alcool, care nu provoacă iritații, ceea ce îl face sigur de utilizat chiar și pentru cei cu o piele sensibilă.

Hidratează pielea. Datorită conținutul ridicat de vitamina E, fitosteroli și acizi grași, uleiul de alune hidratează eficient stratul exterior al pielii. Prin menținerea unui nivel optim de hidratare la nivelul pielii, uleiul de alune contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii, redându-i aspectul ferm și neted. De asemenea, datorită conținutului bogat în substanțe active, uleiului de alune susține bariera naturală de protecție a pielii împotriva factorilor externi dăunători.

Efect antioxidant. Uleiul de alune conține taninuri, compuși vegetali care au un puternic efect antioxidat. Taninurile din uleiul de alune îl transformă într-un astringent natural care contribuie la reglarea secreției de sebum în exces, la curățarea și micșorarea porilor dilatați și la eliminarea bacteriilor. Această proprietate face ca uleiul de alune să fie ideal pentru persoanele cu un ten gras, mixt sau cu tendințe acneice, fiind considerat un produs non-comedogenic.

Crește producția de colagen. Colagenul este o proteină esențială pentru sănătatea și frumusețea pielii, având un rol important în menținerea elasticității și fermității pielii. Pe măsură ce îmbătrânești, pielea produce din ce în ce mai puțin colagen, însă vitamina E din compoziția uleiului de alune poate întârzia acest mecanism, neutralizând una dintre enzimele responsabile de distrugerea colagenului la nivelul pielii.

Previne apariția ridurilor și a liniilor fine. Vitamina E din compoziția uleiului de alune este un antioxidant important pentru frumusețea pielii, deoarece netezește pielea și menține stratul exterior al pielii hidratat, fără a lăsa însă peliculă grasă.

Studiile arată că acizii grași din uleiul de alune combat fotoîmbătrânirea tenului, contribuind la prevenirea apariției ridurilor și a linilor fine cauzate de expunerea la soare.

Radicalii liberi produși ca urmare a expunerii excesive la soare afectează celulele pielii și determină apariția semnelor de îmbătrânire prematură – riduri și linii fine. Vitamina E neutralizează acești radicali liberi și protejează astfel membrana celulară a pielii, de daunele provocate de soare.

Ajută la reducerea hiperpigmentării. Hiperpigmentarea este o afecțiune care determină apariția unor pete maronii la nivelul pielii și poate afecta suprafețe mai mici sau mari de piele, dar din păcate afectează tenul. Aceasta poate fi cauzată de mai mulți factori, printre care: expunerea prelungită la soare, inflamații, modificările hormonale din timpul sarcinii, înaintarea în vârstă.

Studii clinice au demonstrat că vitamina E din uleiul de alune poate contribui la reducerea aspectului petelor pigmentare.

ULEI DIN NUCI DE MACADAMIA

Arborele de Macadamia este o specie indigenă din Australia cu o vechime de peste 60.000 de ani. Uleiul extras din nucile de Macadamia este ingredientul-vedetă în multe produse de îngrijire a pielii, datorită compoziției sale bogate în vitamina E și acizi grași esențiali, printre care și acidul palmitoleic sau Omega 7, care întârzie îmbătrânirea pielii și accelerează vindecarea cutanată în cazul rănilor, a zgârieturilor și a arsurilor.

Printre beneficiile sale terapeutice putem aminti faptul că:

✅Este hipoalergenic și non-comedogenic.

✅Conține acid oleic Omega 9 care contribuie la regenerarea și hidratarea pielii, fiind ideal pentru persoanele cu piele uscată, crăpată sau descuamată.

✅Conține acid linoleic Omega 6 care reglează producția de sebum și contribuie la funcționarea optimă a barierei hidrolipidice a pielii.

✅Conține fitosteroli care reduc senzația de mâncărime și roșeață în cazul iritațiilor, fiind recomandat inclusiv persoanelor care suferă de cuperoză.

✅Este un bun emolient, care se absoarbe rapid și hidratează în profunzime pielea, fiind ideal pentru tenul uscat.

✅Folosit ca bază pentru masaj, crește absorbția în piele a altor ingrediente active și stimulează micro-circulația sângelui.

✅Previne apariția vergeturilor

✅Este benefic pentru îngrijirea și hidratarea buzelor

ULEI DE JOJOBA

Există o mulțime de dovezi științifice care susțin utilizarea uleiului de Jojoba ca remediu pentru pielea uscată, precum și pentru tratarea acneei și a altor afecțiuni ale pielii. 

Având o compoziție asemănătoare cu cea a sebumului uman, uleiul de Jojoba este un ingredient natural compatibil cu toate tipurile de piele, dar are beneficii și pentru păr și unghii.

✅ Previne apariția mătreții

✅ Are proprietăți antimicrobiene și antifungice

✅ Are efect antioxidant datorită conținutului bogat de vitamină E

✅ Este un produs non-comedogenic și hipoalergenic

Calmează și hidratează pielea în profunzime

✅ Poate contribui la ameliorarea eczemelor, psoriazisului, dermatitei și a altor afecțiuni ce usucă sau irită pielea

✅ Calmează arsurile solare

✅ Contribuie la reducerea aspectului cicatricilor și a vergeturilor

✅ Are efecte anti-aging, întârziind îmbătrânirea pielii

ULEI DE RICIN

De-a lungul timpului, uleiul de ricin a fost folosit ca laxativ eficient sau chiar pentru a induce travaliul. În prezent, uleiul de ricin, numit și ulei de castor, este utilizat pe scară largă ca ingredient principal în produsele cosmetice datorită acizilor grași pe care îi conține, esențiali pentru menținerea sănătății și tinereții pielii.

Uleiul de ricin conține antioxidanți puternici care luptă împotriva radicalilor liberi din organism, responsabili de apariția ridurilor, având astfel efect anti-aging.

De asemenea, datorită proprietăților sale antibacteriene, uleiul de ricin este indicat persoanelor cu ten acneic, care au pori înfundați și coșuri inflamate.

Uleiul de ricin are și proprietăți antiinflamatorii, care contribuie la reducerea umflăturilor. În plus, are efect calmant, deosebit de benefic pentru pielea iritată sau arsă de soare.

De asemenea, uleiul de ricin hidratează pielea uscată, crăpată și descuamată, inclusiv la nivelul buzelor, a mâinilor și a călcâielor, făcându-le mai fine și mai plăcute la atingere, fără a produce niciun fel de reacție adversă la nivelul pielii.

ULEI DE CAIS

Caisul este un pom fructifer cu un miros îmbietor și cu fructe gustoase, care nu lipsesc de pe mesele românilor în sezonul cald. Uleiul de cais este extras din sâmburii caiselor presați la rece. Această metodă de extragere păstrează intacte ingredientele active din ulei, pentru ca pielea ta să beneficieze la maxim de acest dar al naturii.

Uleiul de cais este foarte fin și se absoarbe rapid în piele, având rol hidratant. Acesta conține vitamina A, C și E care acționează împreună pentru a reduce aspectul ridurilor, a liniilor fine și a petelor pigmentare, fiind benefic pentru pielea matură.

De asemenea, uleiul de cais îmbunătățește elasticitatea pielii, redându-i suplețea și fermitatea. Acesta ameliorează roșeața și senzația de mâncărime de la nivelul pielii, reduce disconfortul cauzat de o piele uscată și oferă pielii tonus, luminozitate și vitalitate.

ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan este unul dintre cele mai rare uleiuri din lume, beneficiile sale fiind foarte apreciate în cosmetică, datorită conținutului ridicat de fenoli și acizi grași esențiali Omega, precum și de vitamina A și E.

✅  Are proprietăți antimicrobiene

✅ Efect hidratant, benefic pentru pielea uscată, crăpată, descuamată

Restabilește PH-ul natural al pielii

✅ Eficient în tratamentul eczemelor, psoriazisului și a acneei

✅ Efecte anti-aging, încetinește acțiunea factorilor nocivi externi asupra pielii – expunerea excesivă al soare, poluarea, etc.

✅ Ameliorează inflamația și iritația pielii

✅  Previne apariția vergeturilor

ULEI DE AVOCADO

Antioxidanții și agenții antiinflamatori din compoziția uleiul de avocado contribuie la aspectul neted al pielii și mențin elasticitatea acesteia.

De asemenea, uleiul de avocado calmează mâncărimea și iritațiile de la nivelul pielii, hidratează pielea uscată și crăpată și protejează împotriva radiațiilor ultraviolete.

Cunoscute încă din Antichitate ca daruri ale împăraților, tămâia și smirna erau considerate cele mai prețioase remedii pentru sănătatea sufletului și a trupului. Extractul de tămâie și cel de smirnă pătrund adânc în piele și contribuie la refacerea după efort fizic intens sau după antrenamente sportive, calmând durerile musculare, durerile articulare și pe cele reumatice.

EXTRACT DE TĂMÂIE

Extractul de tămâie (Boswellia Serrata), care este un puternic antiinflamator, analgezic, care redă flexibilitatea articulațiilor.

Tămâia este un remediu natural folosit de circa 5000 de ani în medicina tradițională orientală. În ultimele două decenii, tămâia, Boswellia Serrata a fost adusă din nou în atenția specialiștilor și a publicului larg datorită multiplelor afecțiuni pe care le poate trata, sau chiar vindeca, fiind ingredientul-vedetă în uleiuri esențiale, creme, ceaiuri și suplimente alimentare.

Acest ingredient este obținut din rășina unui arbore exotic din specia Boswellia, arbore care crește în Africa, India și Orientul Mijlociu. Nu mai puțin de 17 componente din rășină au calități terapeutice, acestea fiind de o diversitate uimitoare. Printre cele mai remarcabile sunt terpenele și acizii boswellici.

Tămâia inhibă inflamația și poate fi administrată pe perioade lungi de timp fără efecte secundare. De asemenea, ajută la încetinirea, până la stoparea procesului de degenerarea a țesutului articular și a cartilajelor. Astfel, crește flexibilitatea articulațiilor și facilitează efortul fără durere, asigură o amplitudine mai mare a mișcărilor membrelor și elimină rigiditatea articulațiilor, indiferent dacă este aplicată extern sau intern.

EXTRACT DIN SMIRNĂ (MIR)

Extractul de smirnă (Commiphora spp.) este un puternic antifungic, antiinflamator, analgezic, dar și un antioxidant puternic. Smirna este rășina unui arbore care crește pe țărmul Mării Roșii. Aceasta era folosită pentru a trata bolile articulare, afecțiunile digestive, lepra și infecțiile respiratorii.

Cercetări ale oamenilor de știință, cele mai multe realizate în secolul al XX-lea, au descoperit că smirna are valențe terapeutice și în îmbunătățirea circulației sângelui.

Cunoscută și sub denumirea de mir, smirna a fost folosită mult timp în Asia ca medicament naturist pentru bolile inflamatorii. De exemplu, aceasta poate ajuta la tratarea inflamației cauzată de artrita reumatoidă.

Listă de ingrediente: ulei de semințe CORYLUS AVELLANA, ulei de semințe MACADAMIA TERNIFOLIA, ulei de semințe RICINUS COMMUNIS, ulei de semințe PRUNUS ARMENIACA, ulei de semințe SIMMONDSIA CHINENSIS, ulei de avocado, ulei din germeni de grâu, ulei de OLEA EUROPAEA, ACETAT DE TOCOFERIL, extract BOSWELLIA SERRATA, extract COMMIPHORA MUKUL.

Numărul de control și data de expirare: vezi indicațiile pe ambalaj.

Țara de origine: Croația, UE.

Cantitate netă: 150 ml.

Mod de utilizare: Aplică un strat subțire de ulei Renarthro și masează usor pielea până când este uleiul este absorbit. Uleiul poate fi aplicat pe piele de mai multe ori pe zi, după necesităti. Uleiul Renarthro este recomandat si poate fi utilizat și pentru tratamentul scalpului. Aplică uleiul la nivelul scalpului, masează foarte ușor, lasă-l sa acționeze pentru o vreme, apoi clătește cu o cantitate suficienta de apa.

Atenție! Produs doar pentru uz extern. Uleiul nu trebuie utilizat în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Uleiul nu trebuie aplicat pe pielea iritată și sensibilă sau pe rănile deschise și membranele mucoase. A se păstra într-un loc uscat și întunecat la temperaturi de până la 25 ° C și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Bucură-te și tu de experiența pe care ți-o oferă onctuosul ulei Renarthro, pentru o stare de bine și pentru o piele ce radiază de frumusețe și sănătate! Încearcă AZI uleiul Renarthro, pentru ca pielea ta să-ți mulțumească MÂINE! Sună-ne la ☎️031.005.1375 și discută cu noi orice detalii legate de produsele noastre!

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Cod de verificare
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies