Magazinul nostru foloseste cookieuri pentru a oferi o experienta mai placuta vizitatorilor acestuia. Recomandam acceptarea tuturor cookieurilor pentru o experienta cat mai placuta.

cancel

Chaga Capsule

147,00 RON
cu TVA

Chaga este o ciuperca cultivata in padurile din nordul Siberiei si Canadei, diferita fata de majoritatea ciupercilor terapeutice prin ciclul sau biologic, care cuprinde dezvoltarea sa pe scoarta copacilor de mesteacan, aflati la maturitate. 

Comanda telefonic la 031.005.1375
Cantitate

Chaga este o ciuperca cultivata in padurile din nordul Siberiei si Canadei, diferita fata de majoritatea ciupercilor terapeutice prin ciclul sau biologic, care cuprinde dezvoltarea sa pe scoarta copacilor de mesteacan, aflati la maturitate. Proprietatile sale terapeutice erau necunoscute in Europa de Vest pana in momentul in care un cercetator rus, ulterior laureat al premiului Nobel, Aleksandr Solzhenitsyn a scos in evidenta vindecarea in cazul bolilor maligne cu ajutorul ciupercii Chaga. Aceasta ciuperca este folosita si in tratarea diverselor afectiuni gastrice, pulmonare, infectii virale, boli cardiovasculare si boli metabolice. Recent, s-a observat efectul imunomodulator si evolutia bolnavilor cu SIDA. De asemenea, Chaga este una dintre cele mai puternice substante antioxidante, fiind ciuperca cu cea mai ridicata valoare pe scara ORAC (Capacitate Radicala de Absorbtie a Oxigenului), 1,104 de unitati per gram, valoare ce depaseste atat rodia cat si coacazele, aceste doua extracte fiind cunoscute pentru efectele lor antioxidante.


Compozitie:
extract de Chaga (ciuperca de mesteacan) (Inonotus obliquus) 300mg 


Care sunt principalele beneficii oferite de Chaga?
– neutralizeaza radicalii liberi de la nivel celular
– furnizeaza necesarul de antioxidanti necesari pentru refacerea moleculelor de ADN si ARN celular
– reface structura membranei celulare
– optimizeaza procesele de oxigenare celulare
– furnizeaza suport nutritiv mitocondriei, care este “uzina” energetica celulara
– reduce riscul de boli cardiovasculare si neurologice (accident vascular cerebral, infarct miocardic), boli degenerative maligne si boli metabolice
– are efecte antitumorale (tumora maligna cu localizare primara la nivelul ficatului, stomacului, uterului, plamanilor, la nivel mamar si la nivel ovarian)
– are efecte antiinflamatorii
– actiune imunostimulatorie si imunomodulatoare
– are proprietati analgezice
– reduce nivelul glicemiei sanguine
– reface mucoasa digestiva
– are efect nutritiv la nivelul epidermei, la nivelul foliculului pilos si patului unghial


Cine ar trebui să folosească acest produs?
Pacientii cunoscuti cu:– patologie tumorala maligna (toate tipurile de neoplasm raspund la administrarea de Chaga)
– patologie digestiva (gastrita acuta si cronica, ulcer gastric si duodenal, intolerante digestive la: gluten, lactoza, proteinele laptelui de vaca)
– afectiuni reumatismale cronice (reumatism articular cronic, coxartroza, gonartroza, spondiloza cervicala, discopatii degenerative, poliartita reumatoida, artrita psoriazica)
– afectiuni cardiovasculare (cardiopatie ischemica, boala coronariana, disfunctie diastolica cronica, boala varicoasa, insuficienta circulatorie arteriala periferica cronica, insuficienta circulatorie limfatica cronica)
– afectiuni metabolice (diabet zaharat, dislipidemii, hipercolesterolemii sau hipertrigliceridemii)
– afectiuni neurologice (sindrom astenic cronic, sindrom burnout, sindrom depresiv cronic, neuropatii periferice si centrale, neuropatii periferice metabolice, boala Alzheimer, sindrom parkinsonian, scleroza multipla in placi)
– afectiuni dermatologice (psoriazis, acnee, dermatita alergica, eczema cutanata, lichen cutanat, ulcer varicos)


Care este doza zilnică recomandată?
2 capsule de 3 ori pe zi


Care este perioada recomandata pentru administrare?
Minim 9 luni, maxim 24 luni consecutive


Care este costul zilnic?
8,82 lei pe zi 


Prezentare:
100 capsule in recipient PVC/cutie. 


Atentionari:
A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Pareri

Nu exista comentarii deocamdata.

Scrie comentariul

Chaga Capsule

Chaga este o ciuperca cultivata in padurile din nordul Siberiei si Canadei, diferita fata de majoritatea ciupercilor terapeutice prin ciclul sau biologic, care cuprinde dezvoltarea sa pe scoarta copacilor de mesteacan, aflati la maturitate. 

Scrie comentariul